Bemutatkozás

Kis családi vállalkozásként indultunk 1999.-ben, amely napjainkra két generációsra bővült. Így számos tapasztalattal és elégedett megrendelővel bírunk. Megbízóink körében vannak kikkel a kezdetek óta sikeresen működő kapcsolatot ápolunk.
Cégünk kertészeti munkák szakszerű kivitelezésére szakosodott, a kert fenntartástól a kerttervezésig.
Mindenünk a kert, sok mindent tudunk a kertről.
Több éves öntözéstechnikai ismereteinkhez 2002.-ben szereztünk okleveles használati jogot.
Folyamatos képzésen való részvétel ma is elsőrendű feladataink közé tartozik, hiszen a tudásunkról számot kell adnunk a mindennapi munkánkban és az utánpótlásképzésben is.

Cégünk kertészeti munkák korrekt és szakszerű elvégzésére szakosodott, mint például a kerttervezéstől, a kertépítésig, kertfenntartások, az ide tartozó kézi és gépi földmunka, tereprendezés és növénytelepítések. Akár a kertben található díszburkolatok, támfalak és tűzrakók kiépítését is vállaljuk.
Ha öntözőrendszert szeretne telepíteni, kibővíteni, vagy csak megjavíttatni, akkor is forduljon hozzánk. (Öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemeltetése, javítása, fenntartása, vízgazdálkodás optimalizálása, öntözés kútról, ciszternáról, téliesítés, víztelenítés)

Füvesítés vetéssel, vagy akár gyepszőnyeg lehelyezés megállapodás szerint. Gyepgondozás képzett szakemberektől, gyomosodás gátlás, tápanyag egyensúly fenntartása műtrágyákkal, vagy akár természetes biológiai készítményekkel.

Fűkaszálás, gépi kaszálás, parlagfű és kozmopolita gyomok irtása.
Növényvédelmi permetezések, akár képzett növényorvos szaktanácsadása alapján is. Kártevők és kórokozók feltérképezése és ezek ellen irányuló célzott kezelések elvégzése.

Az utóbbi években elég nagy problémát okozz a kullancs kérdés. Nehéz és körülményes az irtásuk, illetve a gyérítésük. Ha ezzel kapcsolatban merülne fel kérdése, forduljon hozzánk, mert van kidolgozott védelmünk ellenük.

Fakivágás, gallyazás alpiin technikával. Szakszerű faseb és odúsodás kezelési technológiák,
koronaalakításokat is végzünk.

Vegyszeres növényvédelem, szaktanácsadás partnerünk A NövényDoki (Növényorvos).

Munkák során kitermelt zöldhulladékot újra hasznosítjuk, az EU előírásainak megfelelően, szemelőt tartva a fenntartható ökológiai normatívákat.