Kertépítés

társasház kertKerttervezés:

Cégünk vállalja közparkok, munkahelyek, közületek ( bölcsődék, óvodák, iskolák ), logisztikai központok, magánkertek park és kert tervezését. kivitelezését, garanciával.

Intézmények, önkormányzatok, nagykövetségek, kórházak projektjeinek tervvázlatainak elkészítését pályázatokhoz.
Rekultivációs területekhez munkaprogram és kertészeti tervek készítését.
Egyéni elképzelések alapján extenzív és intenzív tetőkertek kiviteli terveinek elkészítése, japánkertek, feng sui, francia, tradicionális angol és romantikus kertek tervezését.

Mi úgy gondoljuk, hogy, kertünk a természettől kölcsön vett terület! Kerteket a megrendelő igényeit szem előtt tartva, madár és természetbarát elgondolások alapján tervezzük. Valós igények és funkciók egyensúlyba hozása, fő célunk. A szakmánkat folyamatosan tanuljuk, évről évre megszerzett tapasztalatainkat a következő megbízásban alkalmazzuk.

Kertépítés:

Számunkra fontos a meglévő természeti értékek megóvása, a szakszerű, értő hozzáállás.
Növénytelepítésnél a felhasználási csoportosítás, a növény környezettel szemben támasztott igénye, a környezetbe való illeszkedés alapvető szempont, az igazán szép kertben minden harmonizál, még egy csinos konyhakert és fűszerkert is.

Gépi és kézi földmunka, tereprendezés:


Minden alapja, sarkalatos pont. Itt dől el, hogy ami később az alsó rétegekre kerül, mennyire lesz tartós, jó minőségű. Hiszen ez a fundamentum!

Gyeplétesítés, füvesítés vetéssel, gyepszőnyeg lehelyezéssel


Nincs jobb érzés, amikor friss telepítés után a tulajdonos elégtétellel nézi végig az eredményes munkát, és azt mondja: Ez igen! Megújult a kert.

Munkánk során igyekszünk eleget tenni a megrendelő- és a kert adottságának megfelelően a gyep igényeinek. Attól függetlenül, hogy újrafüvesítésről, felülvetésről vagy gyepszőnyeg lehelyezéséről lenne szó.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANövénytelepítés, faültetés:

Növénytelepítésnél szívesen fogadjuk a megrendelő elképzeléseit, amit szakszerű tanácsainkkal ötvözve szemet gyönyörködtető kompozíciókat tudunk kialakítani.

Növénytelepítésnél és faültetésnél is elsődleges a növény számára kialakítani az optimális környezetet, aminek ismertetéséhez és kivitelezéséhez nyugodtan forduljon hozzánk.

Támfalak

A talaj szintkülönbségeinek (max. 120 cm) áthidalására készülnek a támfalak, természetes anyagok felhasználásával: kő, fa, “Flóra” kosaras, illetve betonból. A támfalak rakásmódját és színeit illetően is széles a választék. A támfalak kialakítástól függően alkalmasak növények beültetésére is.

Akik szeretik a kerti sütés-főzést, bográcsozást, azok számára biztonságos, esztétikus és kellemes, terméskőből vagy előre gyártott betonelemekből készült tűzrakókat ajánlunk. Ezek szín-, méret- és formatervezésénél elsődleges szempont a beépítendő terület és környezete.

FaburkolatDíszburkolatok

A házunk körül kialakítható burkolatoknál nem csak az esztétikai, de a funkcionális kialakításokat sem szabad figyelmen kívül hagyni. Mind tervezést és kivitelezést is vállalunk.
Kerti utak, gépjármű behajtók, parkolók burkolása a kert méretétől, alakjától függően különböző kivitelezéssel, praktikusan és esztétikusan alakítható ki. Igény szerint pihenőket lehet építeni a díszburkolatok mentén, ill. sövénnyel lehet szegélyezni. A díszburkolat előre gyártott, anyagában színezett elemekből, dekorációs kövekből, magas nyomáson impregnált fából áll. A díszburkolatok klasszikus, ill. egyedi formákban, minden méretben, színben, csúszásgátló felülettel, különböző rakásmódban készíthetők.